pondělí 26. února 2018

Maškarní plus fotky

Konečně přišel den, na který se všechny děti tak těšily – Maškarní karneval. Díky němu mohou děti vplout do kouzelného světa pohádek, ve kterém panuje dobro a radost. Jednou v roce tak mají možnost se převléct za pohádkovou bytost a na vlastní kůži zažít ten pocit – být součástí pohádky. Holčičky mnohdy volí masku princezny a víly, kluci zase dávají přednost kovbojům, policistům či hasičům. Na tom současném karnevalu se to krásnými maskami jen hemžilo. S některými pomáhali rodiče, jiné byly zakoupeny již hotové. Byly zde k vidění tradiční masky, jako jsou právě princezny, kovbojové, policisté, duchové, ale také některé méně tradiční masky v podobě současného fenoménu Minecraft a jiné.

V letošním roce se děti z MŠ a ZŠ Zbytky mohly těšit na poutavý karnevalový program v podání Pepína prcka (p. Rychlíkovský). Měl pro ně připraveny zábavné soutěže, do kterých čas od času zapojil také rodiče – to proto, aby se nenudili. Navíc odpoledne společně strávené s dítětem utužuje vzájemný vztah. Děti vítaly jak soutěže bez rodičů, tak o to víc ty, kde musela asistovat dospělá osoba. Téměř před koncem programu vymodeloval Pepíno prcek pro každé dítě překvapení z balónků. Nakonec byla vyhlášena ta nejhezčí maska, a aby nebyly děti smutné, vyhrály všechny. Následně byly děti za svou kreativitu při výrobě a volbě masky náležitě odměněny. Tímto děkujeme všem, kteří se účastnili přípravy celého odpoledne. Děkujeme maminkám, jež napekly skvělé pohoštění a zapojily se do dalších pomocných aktivit. Děkujeme také obci Dolní Lutyně za poskytnutou finanční podporu a řeznictví a uzenářství Wojtas za sponzorský dar v podobě uzenin.
Za SRPŠ při MŠ a ZŠ
Jana Vašková


michaela_brizova@centrum.cz Vám zasílá zásilku
 stáhnout zásilku 
vzkaz od odesílatele
odkaz na zásilku www.uschovna.cz/zasilka/VZF2BZFTBESA7UD9-HAL
kód zásilky VZF2BZFTBESA7UD9-HAL
velikost zásilky 205.4 MB
uloženo do 11.3.2018
soubory v zásilce
Maškarní 2018.zip 205.4 MB
Vaše zásilka byla uložena na našem serveru a adresátům jsme poslali e-mail s informacemi o tom, jak si ji mohou vyzvednout. Každý adresát obdrží vlastní odkaz na zásilku. Pokud chcete zásilku předat dalším lidem, pošlete jim výše uvedený odkaz.
  • posílejte soubory snadno, bezpečně a neomezenou rychlostí
  • zásilky do 25 GB zdarma a bez registrace
  •  až 50 GB s neomezeným počtem stažení